Page 1 of 1

Default Local Directory and Default Remote Directory

PostPosted: Tue Apr 25, 2006 11:41 pm
by vftftp
It would be great if a "Default Local Directory" and "Default Remote Directory" could be attached to a site.

It would be great if I could "right-click" while connected and save the current local and remote folders as the default folders for that site.

I don't like creating tons of Accounts/Sites/Profiles etc. I would love to be able to create one entry per FTP site, and then easily change which folders are the "default" folders.

Thank you.

PostPosted: Wed Apr 26, 2006 7:28 am
by admin
Hi,

Yes you can use "Set default directory" command in context menu of local or remote browser pane.

Thanks

Leon

Just like that, but attached to the site.

PostPosted: Wed Apr 26, 2006 7:29 pm
by vftftp
Hello,
Thanks for the response. To clarify, what I would like to do is *exactly* like the "set default directory" available by right-clicking. I just want it to set the default local directory for the site I'm connected to at the time. In addition, it would be handly to be able to set the default connection folder for the remote folder as well.

PostPosted: Mon Apr 14, 2008 1:36 am
by admin
Hi,

As mentioned, check out "Set site default directory" command in context menu of local.

Leon

Re: Default Local Directory and Default Remote Directory

PostPosted: Thu Jan 30, 2014 7:28 am
by mohsin147
I don't like creating tons of Accounts/Sites/Profiles etc. I would love to be able to create one entry per FTP site, and then easily change which folders are the "default" folders.

Re: Default Local Directory and Default Remote Directory

PostPosted: Mon Feb 03, 2014 6:09 am
by HelenkaZemmen
I have tried this command "Set site default directory"..But it's not working any more..It displays an error called "System Error"..What does it mean? & How can I resolve it?