Fixed - Error populating - after update to newest version

All about using TurboFTP. Exchange your use experience or post questions/problems here.

Moderator: idler

Fixed - Error populating - after update to newest version

Postby NPK » Thu Sep 09, 2010 11:15 am

Hi

After updated to newest version, i have a problem. Whenever a scheduled job is trying to up/down load. I get the following Error in the log :

[2010/09/08 19:44:13] ------------------------------------------------------------
[2010/09/08 19:44:13] STATUS-0:> Start running task 5: xxxxxxxxxxxxxx.
[2010/09/08 19:44:13] STATUS-0:> Task Settings: Scheme:6|Direct:0|IncFilter:|ExclFilter:|IncDirFilter:|ExclDirFilter:|Netshare:0|Repeat:12:1
[2010/09/08 19:44:13] STATUS-0:> Connecting to xxx.xxx.xxx.xxx Port 21 (try #1) ...
[2010/09/08 19:44:13] STATUS-0:> Socket connected (IP = xxx.xxx.xxx.xxx), waiting for server response ...
[2010/09/08 19:44:13] 220 FTP01 xxxxxxxxxxxxxxxxx.
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> USER ftp4750
[2010/09/08 19:44:13] 331 Password required for ftp4750
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> PASS (not shown)
[2010/09/08 19:44:13] 230 User ftp4750 logged in
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> SYST
[2010/09/08 19:44:13] 215 UNIX Type: L8
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> FEAT
[2010/09/08 19:44:13] 211-Features:
LANG en
MDTM
UTF8
REST STREAM
SIZE
[2010/09/08 19:44:13] 211 End
[2010/09/08 19:44:13] STATUS-0:> This site can resume broken downloads.
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> CWD /
[2010/09/08 19:44:13] 250 CWD command successful
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> pwd
[2010/09/08 19:44:13] 257 "/" is the current directory
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> TYPE A
[2010/09/08 19:44:13] STATUS-0:> Data connection opened.
[2010/09/08 19:44:13] 200 Type set to A
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> PASV
[2010/09/08 19:44:13] 227 Entering Passive Mode (80,228,117,81,150,31).
[2010/09/08 19:44:13] COMMAND-0:> LIST
[2010/09/08 19:44:14] 150 Opening ASCII mode data connection for file list
[2010/09/08 19:44:15] STATUS-0:> 171.656 bytes received in 00:00:01 (137.517 Kbytes/sec)
[2010/09/08 19:44:15] 226 Transfer complete
[2010/09/08 19:44:15] ERROR-0:> Error populating local folder '\\npkcenter.local\customerprograms\Multipurposefolder\Japan Photo\CeweColor'. (#5 Access is denied.)
[2010/09/08 19:44:15] STATUS-0:> Start synchronizing directories.
[2010/09/08 19:44:15] STATUS-0:> No action performed.
[2010/09/08 19:44:15] STATUS-0:> Disconnected: 80.228.117.81 - on 19:44:15 08-09-2010

I get it on all of my schedules after the update. Am i missing some setup?
Last edited by NPK on Sun Sep 12, 2010 1:48 pm, edited 1 time in total.
NPK
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 15, 2007 8:04 am

Re: Error populating - after update to newest version

Postby admin » Sun Sep 12, 2010 8:41 am

Did you select the credentials for accessing this network share in task settings?
admin
Support Staff
 
Posts: 266
Joined: Mon Jul 11, 2005 1:24 am

Re: Error populating - after update to newest version

Postby NPK » Sun Sep 12, 2010 1:48 pm

Sorry, i got this working. Just setting up the network share as you said :)

The old version i had installed, didn't need this.
NPK
 
Posts: 2
Joined: Thu Nov 15, 2007 8:04 am


Return to Using TurboFTP

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest