sync problem

Everything about TurboFTP Sync Service.

Moderators: idler, Saturn

sync problem

Postby tm » Mon Jun 19, 2006 12:12 pm

hi

i have just downloaded the trial version and trying to schedule synchronizing the folders. i javeben able to synchronizing uploading form local to remote folder but when i tried to synchronize the remote folder with local folder ( on desktop ) , it gave me error that cannot open local file ?????
here is the log

STATUS:> 61 bytes received in 00:00:00 (0.060 Kbytes/sec)
COMMAND:> CWD /test/
226 Transfer complete.
250 CWD command successful.
COMMAND:> pwd
257 "/test" is current directory.
COMMAND:> TYPE A
STATUS:> Data connection opened.
200 Type set to A.
COMMAND:> PASV
227 Entering Passive Mode (111111111).
COMMAND:> LIST
125 Data connection already open; Transfer starting.
STATUS:> 61 bytes received in 00:00:01 (0.049 Kbytes/sec)
STATUS:> Start synchronizing directories.
COMMAND:> CWD /
226 Transfer complete.
250 CWD command successful.
COMMAND:> pwd
257 "/" is current directory.
COMMAND:> TYPE A
STATUS:> Data connection opened.
200 Type set to A.
COMMAND:> PASV
227 Entering Passive Mode (1111111).
COMMAND:> LIST
125 Data connection already open; Transfer starting.
STATUS:> 5,484 bytes received in 00:00:02 (2.331 Kbytes/sec)
COMMAND:> TYPE I
ERROR:> Failed to receive New Bitmap Image.bmp
STATUS:> Will try again (#1).
ERROR:> Can't open local file.(#3)
226 Transfer complete.
200 Type set to I.
COMMAND:> TYPE I
ERROR:> Failed to receive New Bitmap Image.bmp
STATUS:> Will try again (#2).
ERROR:> Can't open local file.(#3)
200 Type set to I.
COMMAND:> TYPE I
ERROR:> Failed to receive New Bitmap Image.bmp
STATUS:> Will try again (#3).
ERROR:> Can't open local file.(#3)
200 Type set to I.
COMMAND:> TYPE I
ERROR:> Failed to receive New Bitmap Image.bmp
ERROR:> Can't open local file.(#3)
200 Type set to I.
STATUS:> Queue transfer completed on Mon 2:58:23 PM 6/19/2006
STATUS:> 0 files totaling 0 bytes transferred in 00:00:15 (0.000 Kbytes/sec).
tm
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:57 am

Postby admin » Mon Jun 19, 2006 4:42 pm

What is you full local path? Are you sync'ing the local folder with remoter folder '/'?

Leon
admin
Support Staff
 
Posts: 267
Joined: Mon Jul 11, 2005 1:24 am

Postby tm » Tue Jun 20, 2006 7:38 am

yes i am sync'ing local folder with remote folder and downloading changed files from remote folder to local folder. the local folder is on the desktop.????
tm
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:57 am

Postby admin » Tue Jun 20, 2006 3:10 pm

Be sure to wrap path in Task settings | General | Local folder with double quotation marks if it contains space.
admin
Support Staff
 
Posts: 267
Joined: Mon Jul 11, 2005 1:24 am

Postby tm » Wed Jun 21, 2006 9:47 am

it sis stil not working. i have wraped the path in double quotes but it gives error ' local directory not found'. could any body plz write all the steps to schedule a download form remote to local directory in detail (the new and updated files)????
tm
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:57 am

Postby admin » Wed Jun 21, 2006 8:39 pm

Show me your full local path please.
admin
Support Staff
 
Posts: 267
Joined: Mon Jul 11, 2005 1:24 am

Postby tm » Thu Jun 22, 2006 5:09 am

this is my full ocal path

C:\Documents and Settings\xyz\Desktop\New Folder

which im enetring in local path where i want the files form remote folder to be downloaded......
tm
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:57 am

Postby admin » Thu Jun 22, 2006 7:44 am

Did you try with a non-desktop folder?
admin
Support Staff
 
Posts: 267
Joined: Mon Jul 11, 2005 1:24 am

Postby tm » Thu Jun 22, 2006 10:09 am

yes i have tried but same thing happened.
also when the task begins and it shows the transfer below it gives the same path in local folder as of the file name tranfrring???
tm
 
Posts: 5
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:57 am

Postby hardik » Sat Feb 24, 2007 12:22 am

Hi tm,

This path should be added with double quote as under because it contains space.

"C:\Documents and Settings\xyz\Desktop\New Folder"
hardik
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 17, 2007 8:24 pm

Postby hardik » Mon Feb 26, 2007 7:27 pm

Hi,

According to the log you send. You are getting problem when Image.bmp is getting transfered. Please check if you are getting problem with this file only? If yes. Try to move that file to somewhere else and check it out.

If you still get the problem please send entire "Task Log" file in attachment.
hardik
 
Posts: 16
Joined: Wed Jan 17, 2007 8:24 pm


Return to TurboFTP Sync Service

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest